Personvern og informasjonskapsler (cookies)

Samtykke

Ved å benytte dette nettstedet samtykker du i at vi kan etterlate informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler for din nettleser, kan du gjøre dette via nettleserens innstillinger, informasjon finner du her.

Obs! Dette nettstedet fungerer ikke hvis du har deaktivert informasjonskapsler.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Innsendt informasjon oppbevares i en viss tidsperiode av årsaker som har å gjøre med kundeservice, men informasjonen blir ikke brukt til markedsføring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin/enhet. Informasjonskapsler benyttes eksempelvis for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket og hvilket nettsted brukeren kom fra. Informasjonskapslene kan inneholde personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren, les mer her.

Promille-kalkulator.no
Vi bruker informasjonskapsler for å lagre dine skjemadata, som kjønn, vekt og hva du har drukket. Disse kapslene lagres lokalt i din nettleser og brukes kun på promille-kalkulator.no så du slipper å fylle inn samme informasjon hver gang du besøket nettstedet.

Google
Vi benytter tjenester levert av Google for annonsestyring og analyse. Du kan velge å reservere deg mot innsamling og analyse av data gjennom Google Analytics ved å laste ned Google Analytics opt-out browser add-on her.

Du finner mer informasjon om annonsetjenestene fra Google her. Du finner mer informasjon om annonsetjenestene fra Google her. Dersom du har en Google-konto, har du også mulighet til å endre personlige annonseinnstillinger her.

AddThis
Vi benytter tjenester levert av Addthis for analyse og kobling til sosiale medier. For mer informasjon og mulighet for reservering http://www.addthis.com/privacy/

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Informasjonskapsler i bruk på dette nettstedet, og hva de brukes til:

Cookie-navn Leverandør Domene Utløper Bruk
vekt, kjonn, tid_, inntak promille-kalkulator.no promille-kalkulator.no 30 dager Lagrer skjemadata for beregning av promille
__atuvc AddThis promille-kalkulator.no 13 mnd Oppdaterer telleren for nettstedets sosiale delingsfunksjoner.
__atuvs AddThis promille-kalkulator.no Session Sikrer at den oppdaterte telleren vises for brukeren hvis en side deles med den sosiale delingstjenesten, AddThis.
_ga Google Analytics promille-kalkulator.no 2 år Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data om hvordan besøkende bruker nettstedet.
_gat Google Analytics promille-kalkulator.no Session Brukt av Google Analytics for å avgjøre forespørsel
_gid Google Analytics promille-kalkulator.no Session Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data om hvordan besøkende bruker nettstedet.
bt2 addThis .addthis.com 255 dager Brukt av den sosiale delingsplattformen AddThis for å føre oversikt over deler av nettstedet som har blitt besøkt for å anbefale andre deler av nettstedet
di2 AddThis .addthis.com 1 år Uklassifisert
IDE Google .doubleclick.net 2 år Brukt av Google DoubleClick for å registrere og rapportere brukerens handlinger etter å ha sett eller klikket på en av annonsørens annonser med det formål å måle effektiviteten til en annonse og presentere målrettede annonser for brukeren.
loc AddThis .addthis.com 13 mnd Geolocation, som brukes til å hjelpe leverandører med å bestemme hvordan brukere som deler informasjon med hverandre, er geografisk plassert (tilstandsnivå).
ouid AddThis .addthis.com 1 år Uklassifisert
uid Facebook .addthis.com 1 år Oppretter en unik, maskingenerert bruker-ID. AddThis, som eies av Clearspring Technologies, bruker bruker-ID for å gjøre det mulig for brukeren å dele innhold på tvers av sosiale nettverk og gi detaljert statistikk til forskjellige leverandører.
uvc AddThis .addthis.com 13 mnd Oppdager hvor ofte den sosiale delingstjenesten, AddThis, møter den samme brukeren.
vc AddThis .addthis.com 1 år Brukt av den sosiale delingsplattformen AddThis

Utgående linker

Denne siden inneholder linker til andre sider. Denne siden og dens eier er ikke ansvarlig for håndteringen av personvern samt innhold på andre sider.

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål angående vår personvernavtale, vær vennlig å send oss en epost.